• Seger i premiären!!!

Där satt den! Vinst med 2-1 mot Astrio i seriepremiären. Så jäkla gott. Skönt att säsongen är igång./Lagledaren. Referat från tränare Fidan: 2 lag som gärna ville spela fotboll även om det blåste som det gjorde. Blåsten gjorde sitt och när Vinberg i första halvlek har medvind så hade man matchen och kom förbi några gånger och skapade farligheter. Efter ca 30 min så snor Gyltene bollen från motståndarna och 1-0 är ett faktum. Vi håller det halvleken ut även om vi hade bud på fler. Andra halvlek är det Astrio som egentligen tar tag i det och kan lyfta fram sitt lag och lyckas pressa Vinberg som har en rejäl motvind. De skapar chanser men lyckas ej få in bollen. De får en straff vid ställningen 1-0 men Malin i Vinberg gör en super räddning, Vinberg lyckas sticka upp med någon farlighet emellan åt men utan att göra mål. Med 10 min kvar gör Astrio 1-1 och pressar för ett andra mål men ett superbyte där Sofia Wiqvist med ca 10 min kvar kommer in på plan och hinner knappt komma in innan hon vinner duellen och tar sig fri och trycker in 2-1 som blir slutresultatet, en go seger mot ett bra motstånd. Vi tackar domartrion och motståndarna! Fokus nu är nästa moment och nästa match, tillsammans är vi starkast! Damer för 9 dagar sedan 0kommentarer
  • Vinbergs IF-Galtabäcks BK 0-2 (0-0)

OMGÅNG 2 Division 3 Sydvästra Götaland Vinbergs IF-Galtabäcks BK 0-2 (0-0) Mål: 0-1 (61 min) - 0-2 (82 min) Rutin väger tungt i många matcher och idag så plockar Galtabäck fram sina och avgör denna tillställning, tycker matchen är jämn mellan straffområden men som det är nu så är vi en aning tunna inne i straffområdena och det är ju där som matcherna avgörs! Vi har ett bra läge i den 7:e minuten när Arjan kommer loss och full fart mot målvakt, hårt avslut men målvakt till hörna! Galtabäcks första chans kom i den 13 min när dom får en frispark strax utanför straffområdet, bra avslut men fin räddning av Viktor i mål! Viktor sätts på prov i den 19 min när vi tjabblar till det i backlinjen och GBK-spelare får ett öppet läge men ännu en superräddning! Spelet böljade en aning fram och tillbaka och i den 35 min så är Filip L riktigt nära och göra mål när han frispelas av Arjan men avslutet med vänstern var en aning blekt! Några minuter senare så gör GBK 0-1 efter en hörna men Viktor blev rejält knuffad i duellen och klockren frispark! Lukas avslutar första halvlek med ett hårt avslut men boll precis utanför stolpen! Andra halvlek och Fabbe får ett ypperligt läge när han drar till en bra bit utanför straffområdet och bollen plingar till i stolproten och ut! Det är Galtabäck som tar ledningen i den 61 min, frispark som slås in mot straffpunkt och där dyker kapten upp och nickar in 0-1! Vi fick tyvärr inte till det där trycket mot GBK, det görs försök men det är lite omständigt och fel beslut när vi väl får våra chanser! GBK dödar matchen i den 82 min, lång boll bakom vår backlinje, Viktor kommer ut och får inte bort bollen som istället hamnar hos forward som iskallt chippar in slutresultat 0-2! Nu slickar vi såren och ta nya tag på torsdag när vi åker ner till Örjans Vall och match mot IS Halmia! Herrar för 9 dagar sedan 0kommentarer
  • Seriestart på Söndag

Då var det dax för seriestart och vi möter Astrio på hemmaplan. Söndag den 14/4 kl.14.00 blåser domaren igång matchen. Ni är varmt välkomna!!!! Damer för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Årskort 2024!

Till alla sponsorer, ledare, funktionärer m.m som ska ha årskort i år är varmt välkomna att hämta ut de i entrén vid helgens matcher. Herr spelar kl 13 på lördag mot Galtabäck och dam på söndag kl 14 mot Astrio. Vinbergs IF för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Stafsinge IF-Vinbergs IF 1-1 (0-0)

Division 3 Sydvästra Götaland OMGÅNG 1 Stafsinge IF-Vinbergs IF 1-1 (0-0) Mål: 0-1 Arjan (61 min) - 1-1 (95 min) Då var premiären avklarad och vi tog med oss en viktig poäng tillbaka till Vinberg, självklart riktigt surt att tappa 2 poäng i matchens sista spark.......men över 90+ så skall vi nog vara mest nöjda med 1 poäng sett över målchanser! Det är alltid lite extra speciellt med derbyn, tuffa närkamper men ändå lite glimten i ögat från alla, tråkigt att domare inte köper detta och tillåter lite mer, skapa kommunikation med spelare istället för att ta fram ostskivan så fort man tycker nåt annat! Detta drabbar bägge lagen och i denna match är det Stafsinge som drabbas hårdast när man efter en klockren varning tycker för mycket och åker på sitt andra direkt! Stafsinge var klart vassare än oss i första halvlek, tycker ändå vi kämpar på men blir en aning stressade när vi väl vinner boll, vi får tacka Viktor i mål som gör några sjuka rädddningar som håller kvar oss i matchen! *15 min - Avslut i ribban * 20 min - Inlägg SIF, nick och Viktor gör en fantastisk räddning * 30 min - Hårt avslut men Viktor räddar * 36 min - Inspel från höger och helt öppet läge men gissa.....ännu en räddning! Även om Stafsinge står för målchanserna så gör vi ett gediget försvarsarbete, vi har några kontringar och försök men vi var lite bleka på offensiv planhalva! Andra halvlek fick lite ändrade förutsättningar när Stafsinge åkte på en utvisning i den 53 min, självklart såg vi vår chans och i den 60 min har vi en omställning när Noel hittar Arjan, avslut som målvakt räddar! I anfallet efter så hittar Noel ännu en gång Arjan genom ett inkast som med bestämda steg gör ett nytt försök och denna gång orkar inte målvakt hålla i bollen och 0-1! Med 11 mot 10 så blev det en annan matchbild, Stafsinge satsade självklart allt på kvittera och har några riktigt farliga lägen men vi står upp bra! Vi får ett annat tryck på våra anfall och med marginalerna på vår sida så hade något mål för oss inte varit helt ologistkt! Men i matchens sista spark så kom kvitteringen, vi lyckas inte få bort bollen i straffområdet och forward kunde panga upp slutresultatet 1-1! Vi har haft lite frågetecken inför säsongen men idag visar vi verkligen att det finns kapacitet i vår unga trupp, en premiär är alltid en premiär men efter denna match så visar vi att nånting riktigt bra är på gång! Nästa match är hemma mot Galtabäcks BK.....13.00 på lördag!!!! Herrar för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Lyckad Påskpromenad

Årets påskpromenad blev en stor succe, strax över 1200 startande. Mycket bra med tanke på den konkurrens som råder denna dag. Stort tack till er som gick, även stort tack till alla ni som hjälpte till med arrangemanget. Slutligen men inte minst, tack till alla sponsorer som skänkt priserna till promenaden. Välkommen till vår tomtepromenad, 2:a advent. Vinbergs IF 2 apr 0kommentarer
  • Rätta rader och Vinnare

VUXNA 1. 1 Kungsfiskare 2. X Gamla Stan 3. X Jon Dahl Tomasson 4. 1 Jill 5. 1 Malmö 6. 1 Härnösand 7. 1 Nato – Flagga 1 8. X Sida 9. 2 Clas Ohlsson 10. X Kaffebartender 11. X Emma Johansson 12. X Socialminister Skiljefråga vikt 5500 gram Ordet: Svensktoppen BARN 1. X Marcus och Martinus 2 .X Ronja Rövardotter 3. X Daniel 4. 2 Mästarnas mästare 5. 2 Puma 6. 2 90 km 7. X Kyckling 8. X 9 x 7 9. X Maj 10. 1 Lagan 11. 1 Dunderhonung 12. 1 Oslo Skiljefråga vikt 1600 gram BARN VINST PRIS VINNARE ANTAL RÄTT/VIKT i gram 1. 1000:- Presentkort Team Sportia Myra Sognefors 12/1600 2. 500:- Presentkort Team Sportia Alinne Bengtsson 12/1562 3. 500:- Napoli webshop Ella Johnsson 12/1650 4. 300:- Presentkort Sia glass Kevin Andersson 12/1680 5. 200:- Presentkort Team Sportia Tage Hedlund 12/1689 6. 200:- Presentkort Team Sportia Lovisa Hernman 12/1503 UTLOTTNING Ebbe Bengtsson Utlottning SKILJEFRÅGA Varukorg ICA Skrea strand RÄTT VIKT 1600 gram VUXNA VINST PRIS VINNARE ANTAL RÄTT 1. Cykel Ingvar Bengtsson 12/5480 2. 2 st Nordic Wellnes + Vulcan Anna Bengtsson 12/5475 3. 2 st Nordic Wellnes + Vulcan Ulla Strandberg 12/5450 4. 2 st Nordic Wellnes + Vulcan Dennis Waldestål 12/5438 5. 2 st Nordic Wellnes + Faurås Ingvald Kull 12/5432 Lottning 6. 2 st Nordic Wellnes + Faurås Uno Johansson 12/5432 Lottning 7. Lilla Napolis Webbshop Amanda Boman 12/5431 Extrapris Skottkärra + Faurås + Hermans Marcus Hellenäs Utlottning 2 st Nordic Wellnes + Faurås Karin Englund Utlottning EXTRAPRIS Varukorg + Faurås Carina Richardsson Utlottning SKILJEFRÅGA RÄTT VIKT 5500 gram ORDET Cheddarost Robin Arvidsson Utlottning RÄTT SVAR Svensktoppen Vinbergs IF 25 mar 0kommentarer